Content Mind s‘ha encarregat del desenvolupament d‘una intranet per a ABB, empresa líder en tecnologia electrotècnica i d‘automatització. El projecte consistia en la creació d‘un entorn col·laboratiu on les diverses unitats de negoci de l‘empresa poguessin compartir coneixement i documents,

convertint-se en un únic punt central de coneixement dins la companyia. Els usuaris d‘aquest entorn, amb diferents nivells de privilegis, poden crear, modificar, consultar i comentar sobre més de cinquanta tipus de document diferents, amb un flux de treball personalitzat per a cada usuari.

Desde Content Mind ens hem encarregat de la nova pàgina web del mític cafè concert El Molino de Barcelona. L‘encàrrec inclou un nou disseny, molt més visual, i una nova estructura de la informació amb més continguts, juntament amb tot el sistema de gestió de l‘agenda d'espectacles i la venta en línia d‘entrades.

El projecte també inclou el desenvolupament d‘un gestor de continguts (CMS) a mida, basat en el sistema de programari lliure Plone, el que permetrà una actualització molt més àgil dels continguts de la pàgina. A més, des de CM elaborem tots els continguts audiovisuals dels espectacles de El Molino.
www.elmolinobcn.com

El resultat d'aquest projecte ha estat el desenvolupament d'una aplicació nativa per a dispositius Iphone i Android que apropi els usuaris als productes i establiments que es promocionen a la gastroteca. No es tractava de fer una simple versió mòbil del portal, sinó d'oferir nous serveis derivats de la capacitat de geolocalització dels smartphones.

Paral·lelament, també ens hem encarregat de tota la campanya de difusió de l'aplicatiu (tríptics, banners...) així com de la gestió de les comunitats creades al voltant de la gastroteca en les xarxes socials de Facebook i Twitter.

*enllaç disponible desde terminals Android

El 12 de juny de 2010, el Paral·lel va reivindicar el seu potencial organitzant un esdeveniment sota el lema: Fem Festa, Fem Paral·lel. Se'ns va demanar que organitzéssim alguna acció que animés als visitants a deixar les seves opinions i comentaris sobre el barri.
Es va dissenyar un estand on els veïns del Paral·lel poguessin deixar els seus

comentaris, propostes i experiències.
L'estand quedava diferenciat en 3 àrees: una pantalla projectant un vídeo amb anècdotes narrades per personatges del Poble Sec, una gran lona amb imatges en la qual els visitants podien deixar comentaris, i una última lona (Arbre d'Idees) destinada a propostes, queixes o millores referents al barri.